Air Selfie, maleni džepni dron izrađen je od aluminijuma, a sa kamerom i četiri minijaturna motora i propelera ima masu od samo 52 grama. U stanju je da poleti do visine od 20 metara, što je sasvim dovoljno za poged na okruženje iz jedne potpuno nove perspektive.

Od sada je pravljenje fotografija iz vazduha moguće i sa dronom koji bukvalno staje u džep

Za to vreme sve fotografije se beleže na integrisanu memoriju od 4 GB, ili se WiFi konekcijom prenose direktno u telefon.

Ovaj uređaj je i veoma praktičan. Poseduje kameru od pet megapiksela, a njime se upravlja putem virtuelnog džojstika na mobilnom telefonu.

Air Selfie dron
Air Selfie dron

Air Selfie je nova igrčka za sve ljubitelje kako gedžeta, tako i selfija.

To je mali „džepni“ dron, čije korišćenje je veoma jednostvano. Air Selfie funkcioniše u saradnji sa pametnim telefonom korisnika.

Njegovim letenjem se upravlja virtuelnim džojstikom posredstvom mobilne aplikacije, na razdaljni do 20 metara.

Air Selfie poseduje HD kameru za snimanje od pet megapiksela

Od tehničkih karakteristika Air Selfie poseduje HD kameru za snimanje od pet megapiksela, sposobnu da snima FHD video u rezoluciji 1080p. Ovaj mini-dron ima ugrađenu SD memorijsku karticu od 4GB.

Air Selfie dron
Air Selfie dron

Snimljene fotografije i video zapisi mogu da se skladište direktno u fotogaleriju mobilnog telefona. Uređaj je težak samo 52 grama. Jedina mana je što mu baterija kratko traje, odnosno može da izdrži svega tri minuta snimanja.

Ponovno punjenje, pomoću power bank uređaja, koji se može posebno naručiti, traje 30 minuta.

 

POSTAVI ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Molimo vas da upišete ime