Canon Powershot G1 X Mark III, najsavremenija perjanica iz serije G sa zapanjujućim ležanjem u ruci. Brzinom i kvalitetom u rangu DSLR-a.

Ultimativna serija G, koja donosi ono najbolje od linija PowerShot i EOS

Uz svoju legendarnu tradiciju, G1 X Mark III poseduje jedinstvenu mešavinu brzine, kvaliteta i otpornosti DSLR-a i malu težinu PowerShot-a.

Idealan je za fotografe koji traže „kompletnu“ alternativu DSLR-u kao dodatni fotoaparat.

Canon G1X Mark III PowerShot
Canon G1X Mark III PowerShot

Uz značajno manju težinu i debljinu u odnosu na G1 X Mark II, G1 X Mark III pruža ergonomski dizajn inspirisan EOS serijom. Usmeren ka fotografima koji žele da ostave DSLR i da smanje težinu opreme.

Izvanredan kvalitet slike, Canon Powershot G1 X Mark III

G1 X Mark III može da se pohvali APS-C senzorom od 24,2 MP, optičkim zumom od 3x sa velikim otvorom blende i žižnom daljinom 24–72 mm, kao i procesorom DIGIC 7 koji daje sjajne fotografije i video zapise.

Canon PowerShot G1 X Mark III
Canon PowerShot G1 X Mark III

Brzo, pouzdano snimanje

Pošto je projektovan za vrhunske performanse na svakom nivou, Dual Pixel CMOS AF fokusiranje pruža pouzdan i dinamičan fokus. Tu je i stabilizacija u 4 koraka koja olakšava snimanje iz ruke.

Fantastično, sigurno rukovanje

Centralno postavljeno elektronsko tražilo velike rezolucije, automatski fokus koji podržava dodir i prevlačenje, kao i ergonomija inspirisana serijom EOS daju pouzdanost na nivou DSLR-a uprkos džepnom formatu.

Full HD (60P) video zapisi

Snimajte neverovatno detaljne 60P video zapise u Full HD rezoluciji i postignite glatke, mirne snimke čak i dok trčite sa fotoaparatom u ruci, zahvaljujući Dual Pixel CMOS AF fokusiranju i stabilizaciji video snimaka u 5 osa.

Napredne metode povezivanja

G1 X Mark III ima uvek uključenu Bluetooth®* vezu za lako povezivanje sa pametnim uređajima. Proširite svoje kreativne sposobnosti uz kompletnu ručnu kontrolu putem aplikacije Camera Connect.

Ono što svima sreću kvari je najavljena cena od oko 1.300 dolara u Americi, što znači i sličan broj evra u Evropi.

Canon Powershot G1 X Mark III

 

POSTAVI ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Molimo vas da upišete ime