Huawei P20 Pro donosi unapređen i potpuno nov sistem kamere. Korisnicima pruža poboljšanje svakog segmenta fotografisanja pametnim telefonom i potpuno novo iskustvo pametne fotografije.

Trostruka Leica kamera koju pokreće veštačka inteligencija

Telefon poseduje trostruku Leica kameru sa najvećom rezolucijom piksela među modernim pametnim telefonima. Kameru koju podržava 40MP RGB senzor, 20MP monohrom senzor i 8MP senzor sa teleobjektivom.

Takođe, poseduje i ekskluzivno novo Leica sočivo za boju sa posebnim ISP senzorom i senzorom za temperaturu boje za još bolju reprodukciju.

Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro

Dizajn inspirisan svetlošću

Huawei P20 Pro je u potpunosti inspirisan svetlošću i dolazi u potpuno novoj ekskluzivnoj Twilight boji.

Ona se dobija nanošenjem nekoliko slojeva NVMC optičkog preliva ispod staklene površine, toliko tanke, da kada svetlost dođe u kontakt sa njom prelama boju od upečatljivo plave do efekta sumraka.

Veliki FullView displej

Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro

Prednju stranu telefona čini FullView displej veličine 6.1 inča sa ultra tankim okvirom, impresivnim odnosom veličine ekrana i kućišta telefona i zaobljenim ivicama za neverovatno komforno držanje i korišćenje telefona.

Inteligentno iskustvo, podržano veštačkom inteligencijom

Zahvaljujući Kirin 970 procesoru sa sistemom EMUI 8.1 zasnovanom na Android 8.1 platformi, telefon omogućava premijum performanse.

EMUI 8.1, koji može potpuno da se prilagodi pomoću AI podrške, poseduje Huawei Share 2.0 za neometano deljenje fajlova među Huawei telefonima, kao i PC i Mac računarima.

Poput Huawei Mate serije, i Huawei P20 Pro poseduje Huawei SuperCharge tehnologiju sa TÜV sertifikatom za bezbednost i bateriju od 4000 mAh sa opcijom za upravljanje baterijom podržanom veštačkom inteligencijom.

Pregled Huawei P20 Pro

 

POSTAVI ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Molimo vas da upišete ime