Hublot pametni sat – 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA

0
418
Hublot - BIG BANG REFEREE 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA
Hublot - BIG BANG REFEREE 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA

Hublot je napravio sat koji su svi ljubitelji fudbala i Hublot brenda željno očekivali!

Pametan sat koji će vas odmah povezati sa svakim odlučujućim trenutkom tokom utakmica na FIFA svetskom šampionatu.

Dugo očekivana inovacija koja nije mogla biti zamišljena od bilo kog drugog brenda, imajući na umu povezanost Hublot i FIFA.

Ne samo da će ljubitelji fudbala igrati uz tempo ovog proizvođača satova, već se sada tok utakmica biti nadomak vaše ruke!

Hublot: 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA
Hublot: 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA

Hublot je dizajnirao ovaj pametni sat za potrebe sudija i ljubitelja fudbala: Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia. Ovo je jedinstveni sat koji će biti proizveden u seriji od 2018 komada. Poseduje sve atribute iskonskog Velikog Praska.

Kućište je napravljeno od titanijuma, brojčanik je ukrašen sa H šrafovima i detaljima od kevlara. Čak i ekran u analognom režimu prikaza izgleda autentično. U pogledu veličine, kućište sa prečnikom od 49 mm pravi ogromnu razliku. Takođe, ne smemo zanemariti i motor, koji je po prvi put pogonjen tehnologijom povezanom sa digitalnom inteligencijom.

Ovo je sigurno pametan sat, ali pre svega ovo je Hublot sat!

Kucajući u ritmu utakmica, Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia sat odmah pokazuje svoj jedinstven duh, sa jedinstvenom primenom boja brojčanika svake nacije koja učestvuje u FIFA šampionatu.

Hublot - BIG BANG REFEREE 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA
Hublot – BIG BANG REFEREE 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA

Sa nekoliko vrsta obaveštenja, Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia najavljuje utakmice 15 minuta pre njihovog početka, kao i crvene i žute kartone, zamene igrača i golove. Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia vibrira i prikazuje zadate golove istog trenutka kada su oni postignuti.

Tokom utakmice, sat pokazuje statistiku utakmice, uključujući golove, broj zadatih kartona, nazive igrača koji su dali gol, zamene igrača i trenutno vreme utakmice.

Hublot pametni sat14. juna 2018. godine, Hublot, FIFA i Rusija će započeti prvu utakmicu tokom 21. FIFA svetskog šampionata od 1928. godine.

U trenutnom digitalnom svetu, ovo će biti prvo takmičenje tokom kog će sudije imati video podršku.

Od Sankt Petersburga do Moskve, do Ekaterinburga, Kalinjingrada, Kazanja, Nižnji Novogorda, Rostov na Donu, Samara, Saransk, Sočija i Volgograda, postoji 12 stadiona za 21 timom koji će odigrati 4 utakmice.

2018 FIFA WORLD CUP

POSTAVI ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Molimo vas da upišete ime