Logitech Rally kamera: Za velike i male konferencijske sale

0
489
Logitech Rally kamera
Logitech Rally kamera

Paleta konferencijskih kamera iz premijum segmenta je bogatija za još jednog predstavnika, jer je Logitech predstavio Logitech Rally.

Ova kamera dolazi sa specifikacijama kao što su Ultra-HD 4K,

modularnim audio komponentama, PTZ (pan-tilt-zoom) funkcijama kako bi obuhvatila svako mesto u sobi i tehnologijom Logitech RightSense, koja automatski stavlja ljude u kadar, optimizuje boju i osvetljenje ljudskih lica, a unapređuje i vokalnu jasnoću.

Modularni sistem pogodan je za male i velike dvorane za sastanke, kao i za učionice.

Logitech Rally kamera
Logitech Rally kamera

Logitech Rally

Sada pored cenovno prihvatljivih USB konferencijskih kamera koje dobro funkcionišu u klasičnim sobama za sastanke i uskim prostorijama, Logitech dodaje i premijum rešenje za velike prostore. Za razliku od tradicionalnih video-konferencijskih sistema, Rally ima odvojene zvučnike od mikrofona. Postavljanjem zvučnika blizu ekrana, audio je bolje usklađen s videom, a glasovi daleko udaljenih učesnika dolaze iz prednjeg dela prostorije, što ljudi intuitivno i očekuju. Samostojeći mikrofoni omogućavaju značajnije otklanjanje buke i ehoa.

Logitech Rally kamera

Modularni pristup čini Logitech Rally pogodnim rešenjem za sobe za sastanke gotovo svih veličina i oblika. Logitech Rally kamera kompatibilna je gotovo sa svim platformama za video konferenciju, poput BlueJeans, Google Hangouts Meet, Microsoft Skype za Business, Microsoft Teams, Zoom i mnogim drugim.

Samostalna kamera Logitech Rally će biti dostupna ovog leta. Logitech Rally sistem koji uključuje kameru Rally, plus stone i displej habove koji smanjuju broj kablova po podu, plus jedan zvučnik i jedan mikrofon, biće dostupan ove jeseni, kao i model Logitech Rally Plus koji dolazi s dodatnim zvučnikom i mikrofonom. Sistem se može dodatno proširiti mikrofonima.

POSTAVI ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Molimo vas da upišete ime