Svest o sopstvenoj vibraciji – promeni vibraciju, promenićeš život

1
1043
Svest o sopstvenoj vibraciji

Sve što postoji, vibrira na određenoj frekvenciji. U poslednje vreme se sa, takozvanom NEW AGE psihologijom, o ovome često može slušati ali to nikako ne znači da smo nedavno otkrili vibraciju.

Svest o sopstvenoj vibraciji

Tačno je da je sada, sve više, postajemo svesni. Dakle, sve je energija. Baš sve, od čoveka do lista papira koji, iako ga doživljavamo kao neživu stvar, ipak ima svoj nivo vibracije, doduše niske ali sitne čestice energije u njemu su u konstantnom pokretu.

Pokreti i treptaji, iako ih ne vidimo, utiču na sve postojano u univerzumu, sve ima uticaj na nas kao i mi na sve oko nas.

Svest

Poznata sentenca „kakve su ti misli, takav ti je život“, upravo govori o tome.

Sve o čemu mislimo vibrira. Ponavljanje vibracije je frkvencija, te ako o jednoj stvari, recimo, pozitivnoj, razmišljamo često, dolazimo na njenu frekvenciju i zatim je imamo u svom iskustvu kao manifestaciju nefizičkog (misao) u fizičkoj realnosti. Isti je princip i za negativnan koncept.

Sopstvenom vibracijom se podudaramo sa vibracijom drugih stvari i na taj način privlačimo ljude i situacije. Nemoguće je biti na niskoj vibraciji a doživljavati bilo šta što se nalazi na većoj i obratno.

Vibracijom se ne može manipulisati.

Iako često pokušavamo da obmanemo sebe i druge koristeći reči kao alat, kao kad se osećamo loše a govorimo ljudima oko nas da je sve u redu, neko će u to poverovati, ali mi i dalje ostajemo na istom nivou, jer mi znamo i osećamo da su reči koje izgovaramo laž i da se ne podudaraju sa našim treptajima. Vrlo je važno razumeti ovo a onda detektovati sopstvene emocije jer nam one govore kako vibriramo.

To se lako ostvaruje.

Jednostavno, treba razmotriti kako se osećamo povodom određene situacije ili nečega o čemu razmišljamo. Ako nešto od toga čini da osećamo nelagodu, znači da osećamo nisku vibraciju, što je potpuno normalno, jer se ne može uvek biti visoko ali se uvek, baš uvek, vibracija može iznova podešavati i samim tim rasti.

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Upišite vaš komentar
Molimo vas da upišete ime